Hos Gränby Mat & Vänner är kunden hedersgäst

ANNONS. Föreställ dig en bästa vän. En sådan som verkligen bryr sig och som alltid vill dig väl. Precis den omtanken får du av Gränby Mat & Vänner.

19 mars 2019 13:53

I början av året startades Gränby Mat & Vänner. Ett varumärke där ICA Kvantum i Gränby samlar sina godaste produkter under gemensam flagg för att du som kund ska få ett helt unikt sortiment som gör livet extra gott.
   Konceptet är enkelt – Gränby Mat & Vänner erbjuder goda, vällagade och bra produkter med höga krav på kvalitét och hållbarhet.

FÖLJ ICA KVANTUM GRÄNBY på Facebook för nyheter och spännade happenings

Butikens kunniga kockar lagar färdiga rätter och en mängd olika tillbehör, som till exempel skagenröra, surdegsbröd och hummersoppa som du själv kan kombinera till den middag du vill ha. I konditoriet bakas dagligen smarriga tårtor och andra bakverk till butikens kunder eller de som väljer att ta en fika i caféet.
   I bageriet bakas det bröd i olika former. Den populära surdegen lever i allra högsta grad och ger nya limpor varje dag. Färskt, gott och så närproducerat det kan bli!

Gränby Mat & Vänner är inte bara butikens egna produkter utan innehåller också ett gediget sortiment från vännerna – leverantörerna man valt att samarbeta med, för att tillsammans kunna erbjuda produkter framtagna bara för ICA Kvantum Gränby.
   – Vår vision med Gränby Mat & Vänner har under hela resans gång varit att ta fram riktigt god mat gjord på bra råvaror. De vänner vi samarbetar med är lokala leverantörer med ett stort matintresse, berättar Emil Carlson på ICA Kvantum Gränby.  
   – Tillsammans med Sätrabagaren har vi tagit fram vår egna Gränbybulle. Och tillsammans med Almungekött vår egna Gränbygrill som bara finns hos oss, avslutar Emil Carlson.

 

 

Den här annonsen är en produktion från UNT Content Studio
– en del av Upsala Nya Tidning

 

 

 

 

 

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!