Högsäsong för catering

ANNONS. Planerar du att fira en student, är din tur att bjuda till midsommarfest eller vill du bara ta det ovanligt lugnt i helgen, men ändå äta gomiddag med familjen? Cateringutbuden har växt enormt under de senaste årtiondet och i dag är det många som väljer att fokusera på annat än att laga maten vid både högtider, fester och vanliga familjemiddagar.

2 september 2017 13:41

På ICA Kvantum i Gränby satsar man på catering för alla tillfällen. Studenten och skolavslutningar är populära tillfällen för catering,  men många köper catering till firmafesten, dopet, släktmiddagen, begravningar, eller bara nära vänner på besök då man inte har tid eller ork att laga maten själv också.
   Det finns lösningar för alla tillfällen.

Tjejmiddagen blir ju betydligt enklare och mer avslappnad om även värdinnan kan hänge sig åt vännerna och förslagsvis en härlig asiatisk buffé med spännande smaker i stället för att husera i köket.
   Och vilken släktmiddag som helst blir succé med en Upplandsbuffé med massor av godsaker från lokala producenter.
   Glöm inte att något sött efter maten är pricken över i:et. På ICA Kvantums bageri finns det en mängd smaskiga tårtor att välja på.
   – Vi säljer cirka 1 400 portioner catering i veckan och bageriet levererar ungefär 8 000 portioner tårta, desserter eller bakelser ur butiken, där en stor del av det är på catering, berättar John Honkamäki, försäljningschef på ICA Kvantum i Gränby centrum.

Läs mer om ICA Kvantums catering, du kan boka online!

Alla sorters kunder väljer att catera hem mat. Allt från hela festmiddagar, med mat, tårta och blommor till par som beställer hem ett par ostbrickor till fredagsmyset. 
  Smörgåstårta är också väldigt populärt. Under 2015 så levererade ICA Kvantum i Gränby 39 572 portioner smörgåstårta!
   ICA Kvantum har flera olika menyer för catering. Allt från olika smörgåstårtor till en lyxig trerättersmiddag som man kallar helgmys. Menyn varierar från vecka till vecka och den går att beställa som en catering också.

 

Den här annonsen är en produktion från UNT Content Studio
– en del av Upsala Nya Tidning

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!