Över 40 år av trygghet och kvalitet med Högbergs

ANNONS. Högbergs Bussresor är ett lokalt familjeföretag som just nu genomgår ett generationsskifte. Hela familjen har jobbat tillsammans i många år men nu tar barnen Henrik och Jennie successivt över efter sina föräldrar. 

27 februari 2019 15:12

1977 startades Högbergs Bussresor av Mats och Inger Högberg. Den tidigare mackägaren i Ramstalund, norr om Örsundsbro, körde skolbussen och Mats som då jobbade på Uppsalabuss fick frågan att ta över. Det var så allt började och efter drygt 40 år ligger företaget fortfarande kvar i Ramstalund och nu pågår ett generationsskifte.
   –
Min tvillingbror Henrik och jag började så småningom arbeta i företaget, berättar Jennie Högberg. Jag började som administratör men för mig sa det ”klick” när jag själv körde en bussresa till Tyskland. Företaget har växt genom åren och i dag är vi 70 anställda och har 43 egna bussar. 

Nu när vi tar över företaget efter våra föräldrar jobbar Henrik med beställningstrafiken till företag, skolor och privatpersoner, och jag är ansvarig för föreningar och produktionen av våra paketresor. Vi har färdigpaketerade bussresor i Sverige, Norden och Europa men skräddarsyr även resor för grupper och företag. För att kunna möta kundernas behov har vi även olika kombinationer med buss, flyg och båt.

Våra ledord är noggrannhet, kvalitet och trygghet. Kunderna ska få personlig service och för oss är hela resvägen lika viktig som resmålet. Vi äger våra egna bussar och kan därmed garantera deras kvalitet, service och komfort. Företaget har funnits länge och vi har många stamkunder som anlitar oss sedan många år tillbaka. På våra reseträffar och seniorresor blir det ofta varmt och familjärt och många av resenärerna har varit med sedan mamma och pappa var unga, och har sett oss barn växa upp, berättar Jennie.
   – Vi på Högbergs Bussresor har både prisats och nominerats för lokalt engagemang och sponsring till idrottsklubbar och föreningar i Uppland. Till exempel ställer vi upp med bussar och skjutsar barn till Bandykul. Det känns bra i hjärtat att vi kan hjälpa till så att fler barn och ungdomar får en meningsfull fritid, säger Henrik Högberg.
   Företaget fick också pris för Årets Samhällsinsats på Företagargalan 2014.

Vart drömmer du om att resa? Andalusien, Höga kusten, Moseldalen, Norra Wales, Lofoten eller till Oscarsteatern i Stockholm? Välj och vraka bland alla resor i Högbergs Buss katalog eller kontakta företaget så skräddarsyr de din resa tillsammans med er! 

Läs mer: Om olika resor med Högbergs buss (extern länk)

 

♦ ♦ ♦ ♦

Den här annonsen är en produktion från UNT Content Studio
– en del av Upsala Nya Tidning

 

 

<p>Högbergs bussresor</p>

Hemsida: www.hogbergsbuss.se

Facebook: www.facebook.com/hogbergsbuss/

Tel: 018-10 2 500

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

Ämnen du kan följa