Massor av aktiviteter, sol och bad på Fyrishov i sommar

ANNONS. När sommaren närmar sig är det ofta fokus på sol, bad och lata dagar. Men i år bjuder den också på ypperliga tillfällen att blanda nytta med nöje. Årets Sommarpass på Fyrishov är laddat med massor av träningspass, lek och skojiga upptåg.

30 maj 2019 21:32

– Aldrig har vi haft så stort utbud av aktiviteter som i sommar. Det finns att göra varje dag, säger Åsa Nordback som är marknadskoordinator på Fyrishov. I år har vi gjort en satsning på friskvård för våra badbesökare, fyra gånger i veckan blir det träningspass ute på gräsmattan.
   Med Friskis & Svettis får du upp flåset på onsdagar. På lördagar blir det Zumba med glädjespridaren Simon Monserrat. Vill man ha lite tuffare tag ska man komma på Bootcampspasset på söndagar. En nyhet för i år är sportspilates på torsdagar, en utmaning i kontroll och smidighet. Passen är öppna för alla som betalat badentré, alla i familjen kan vara med och jobba på sin egen nivå! Och så kan man ju simma förstås, och öva upp den viktiga vattenvanan - på egen hand eller under träningstillfällena i livräddning med våra utbildade simlärare.

– Den absoluta favoriten för våra yngsta besökare är Pelles Poolmingel, berättar Åsa.
   På onsdagar efter lunch kommer Pelle Svanslös till utebadet och minglar, dansar och busar med barnen. De lite större barnen brukar hänga i hinderbanorna, hoppborgarna och vattenfotbollsplanen som står uppe hela sommarlovet (ifall det inte regnar!).

Den 3 augusti blir det Midnattsbad utomhus, bad mitt i natten för hela familjen till skön musik från vår DJ, Moncho som uppträder live och dessutom Zumba med Simon Monserrat.

Allt detta ingår om du köper ett Sommarpass som är intjänat redan efter fjärde besöket. Oavsett om solen värmer eller regnet hänger i luften så finns det mycket att göra och inomhus är det alltid 30 grader i vattnet.

LÄS MER om sommarpasset och alla aktiviteter (extern länk)

 

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Den här annonsen är en produktion från UNT Content Studio
– en del av Upsala Nya Tidning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<p>Fyrishov</p>

 

Fyrishov har massor av aktiviteter såsom äventyrsbad, simskolor för barn och vuxna, babysim, vattenträning, relax och aktiviteter för alla åldrar.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!