Mindre el med elbil!

17 januari 2019 11:28

Faktum är att elmotorerna är så pass effektiva i dag att de drar mycket mindre energi än den el som krävs för att ta fram fossilbränsle. I takt med att fossildrivna bilar byts ut till eldrivna får vi alltså ett energieffektivare samhälle. 
Källa: Naturskyddsföreningen
 (extern länk)

   Ju fler laddstationer det finns desto enklare kommer det bli för människor att köra elbil. Vi på Eways tycker att det ska vara lätt att byta till fossilfritt. Som enda företag i branschen erbjuder vi därför paketlösningar som innehåller både laddstationer och installationer, som passar alla.

Under de fem år som Eways funnits har företaget redan hunnit installera över 3 000 ladduttag, bland annat till miljömedvetna fastighetsägare som Atrium Ljungberg, Castellum och Kungsleden, och företag som Tele2, Skanska, TetraPak och Ericsson. Vi har även många nöjda privatkunder och bostadsrättsföreningar. Och vi fortsätter att expandera. Kontakta oss gärna om du också behöver hjälp med elbilsladdning, eller om du helt enkelt bara vill heja på mot ett mer hållbart bilkörande.

Vi är laddade för en fossilfri bilflotta!

 LÄS MER PÅ Linkedin

FÖLJ EWAYS på Facebook: @eways.se

 

♦  ♦  ♦  ♦

 Den här annonsen är en produktion från UNT Content Studio – en del av Upsala Nya Tidning

 

<p>Uppsala Parkering erbjuder&nbsp;laddning på sex ställen i Uppsala.&nbsp;</p>

• Parkeringen vid Walmstedtska gården
• Centralgaraget
• Salagatan 16
• S:t Erikstorg
• Hamnplan
• Österplan (inom kort

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!