Det ska vara lätt att köra elbil!

ANNONS. Miljö - och hälsoproblem som uppstår av fossilbilars utsläpp av växthusgaser och nedsmutsning av luften vi andas är stora, och tiden är knapp.

12 december 2018 14:18

Luftföroreningarna* ökar risken för hjärt- och kärlsjukdomar och utsläppen av växthusgaser från fossilbilars framfart bidrar starkt till den globala uppvärmningen.
   Laddoperatören Eways arbetar intensivt med att etablera ett laddnät i Sverige så att fler ska känna att det är lika lätt att köra elbil som fossilbil.
   Eways affärsidé bygger på att tillhandahålla lösningar för enkel, snabb och säker laddning av el- och laddhybridbilar hemma, på arbetsplatsen och ute i samhället. Många bilar står parkerade största delen av tiden och denna tid kan nyttjas effektivt för laddning. Genom att tillhandahålla laddlösningar där bilen ofta står parkerad vill man bidra till att förlänga räckvidden på dagens elbilar.
   Visionen är enkel: Att göra det lätt att köra elbil så att våra barn kan bli en fossilfri generation.

Några av de miljömedvetna kunder som delar Eways vision är fastighetsägare som Atrium Ljungberg, Castellum och kungsleden. Bland kunder finns också energibolag och andra organisationer som Tele 2, Ericsson, Skanska, TetraPak och Uppsala Parkering.

Eways arbetar med samhällets omställning från fossila bilar till elbilar och vi har bråttom. Kunder är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, företag, stad och kommun.

Vi är intresserade av allt som påskyndar konverteringen från fossila bilar till elbilar. Kontakta oss gärna om du behöver hjälp med elbilsladdning, har idéer eller bara vill heja på mot ett mer hållbart bilkörande. Läs mer HÄR

 

* https://www.naturvardsverket.se/Miljoarbete-i-samhallet/Miljoarbete-i-Sverige/Uppdelat-efter-omrade/Transporter-och-trafik/

 

LÄS MER PÅ Linkedin

FÖLJ EWAYS på Facebook: @eways.se

 

♦  ♦  ♦  ♦

 Den här annonsen är en produktion från UNT Content Studio – en del av Upsala Nya Tidning

 

 

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!