Skippa stressen i påsk - ta med släkten ut i skärgården

ANNONS. Påsken, med tillfällen att umgås med släkt och vänner, närmar sig. Lite extra ledighet för de allra flesta är också ett välkommet inslag.

27 mars 2019 11:27

Varför inte skippa all stress och slappna av på en dagskryssning med Eckerö Linjen, med all påskmat du kan tänka dig, underhållning och möjligheter till shopping tillsammans med vännerna, eller hela tjocka släkten?   
   För många kan påsken med tillhörande traditioner skapa stress och oönskade logistikövningar som pusslande med tider och familjemedlemmar för att alla ska bli nöjda. Vem fixar maten? Var ska man ses? Hur många blir vi? Ska hela släkten komma? Hinner vi förbi moster Lilly en sväng? Vem var det som inte tålde ägg nu igen och hur var det: Är kusinbarnen fortfarande vegetarianer?
   Påskledigheten, som borde innebära en chans till extra avkoppling tillsammans med familj och vänner blir inte alltid så återhämtande som många önskar.

Om du i stället väljer att satsa på en avslappnande tur genom skärgården tillsammans med släkt och vänner, där Eckerö Linjens kockar står för ett ofta omtalat och hyllat påskbord med kalla rätter där du hittar det mesta av sillar och sallader, ägghalvor, kallskuret, räkor och röror och varma rätter som fisk, kyckling och ett flertal lamm- och kötträtter, behöver du bara sätta dig till bords och njuta av havsutsikten.
   Eller varför inte hoppa över släktstressen också och ta med en kär vän på en dagkryssning med extra allt? Åk på morgonen och kom hem, mätt, belåten och utvilad på kvällen.

LÄS MER om Eckerö Linjens stora påskbord

 

 

Anslutningsbussar går från flera olika orter, från Uppsala, Stockholm och Norrtälje alla dagar till och från samtliga avgångar. Du kan välja dag eller kvällskryssning.
   Det går också fint att stanna på Åland och fira påsk på ön som erbjuder en mängd spännande evenemang och härliga upplevelser. Besök den traditionella påskmarknaden i Mariehamn, upplev en bit av Ålands historia på Kastelholms slott, klappa nyfödda lamm, gå på påskfestival eller bara njut av den ljuva våren ute i skärgården.  

LÄS MER om vad du kan hitta på i Åland i påsk

Låt påsken bli fri från logistiska kullerbyttor, stress och måsten. Ta med familjen, vännerna och moster Lilly och skapa nya moderna påsktraditioner.

 

 ♦  ♦  ♦  ♦

 Den här annonsen är en produktion från UNT Content Studio
– en del av Upsala Nya Tidning

 

 

 

 

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!