Almtunas Team 06 fick över 7 000 i cashback

ANNONS. Almtunas Team 06 tränar för fullt när Tony Kaas från Arenahotellet hälsar på. Med sig har han en jättecheck på 7 486 kronor. Laget har tjänat ihop pengarna genom att använda sig av det cashbacksystem som hotellet har för att ge tillbaka till idrotten i Uppland.

5 april 2018 19:59

- Vi arrangerade en cup i mellandagarna och hade hört talas om Arenahotellets cashbacksystem. Det hade precis kommit i gång så vi var nog först ut, berättar lagledaren Catarina Ohlsson.
   Genom att tipsa gästande lag om att boka in sig på Arenahotellet så får Almtunas 06-killar tillbaka pengar på varje bokning det resulterar i.

Alla idrottsföreningar och lag som hänvisar gäster till hotellet får tillbaka en viss procent till sin egen kassa. Det går till så att laget eller föreningen registrerar sig och får en kod som sedan gäster kan välja att knyta sin bokning till. Det behöver alltså inte vara i samband med en cup eller en match, utan det kan lika gärna vara någon förälder som tar med företaget på konferens. Här gäller det att vara kreativ!

LÄS MER: Så funkar Cashback på Arenahotellet (extern länk)

Systemet går helt i linje med visionen som initiativtagaren Folke Bennbom hade om ett hotell strategiskt placerat och med en stark idé om att stärka och ge tillbaka till den lokala idrotten. Under perioden oktober till december betalade hotellet ut 17 410 kronor till föreningslivet och man kan redan nu se att det kommer att öka till nästa utbetalning som är i augusti.

Under perioden oktober till december betalade hotellet 
ut 17 410 kronor till föreningslivet och man kan redan nu se att det kommer att öka till nästa utbetalning som är i augusti.


- Det är lätt att rekommendera hotellet till gästande lag, det ligger ju helt perfekt, nära till ishallarna och är byggt för att just lag ska kunna husera där, med flera bäddar i samma rum och bra priser för idrottsföreningar, säger Catarina Ohlsson.
   Pengarna kommer väl till pass, klubbkassan behöver tillskott då utgifter som domararvoden lokalhyror och utrustning tar en stor del. Det är också ett bra komplement till den vanliga försäljningen som de flesta ungdomslag sysslar med. Sälja lotter, salamikorvar, strumpor och kakor kräver ju betydligt större insatser.
   - Både spelare och ledare är jätteglada att det funkat så bra med Arenahotellets cashbacksystem. Det är fantastiskt enkelt, säger Catarina Ohlsson.

Planer på en ny cup till nyår är redan i gång och förhoppningsvis ännu ett bidrag till lagkassan att vänta.


 

Den här annonsen är producerad av Insert Media
- en del av Upsala Nya Tidning
 

 

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!