"Sara", som har nekats arbetstillstånd i Sverige, befinner sig nu på resa mot sitt hemland, eskorterad av polisen.
- Vad jag vet har hon lämnat Sverige, säger Stefan Martinengo, chef för utlänningsenheten vid Uppsalapolisen.
Utvisningen av kvinnan, som vi här kallar Sara, är verkställdes under tisdagen. Men vid 12-tiden var det fortfarande oklart huruvida kvinnan faktiskt hade utvisats. UNT:s Gusten Holm rapporterade direkt från Arlanda.
- Hon skulle ha åkt med en flight med planerad avgång 11.50. Men i nuläget vet vi inte om satts på planet. Enligt hennes anhöriga så ska hon vara här på Arlanda flygplats, sade Gusten Holm.
Saras juridiska ombud har ansökt om att utvisningen skulle stoppas.
Hennes offentliga biträde Bo Johan Wigfeldt tycker att Migrationsdomstolens tolkning av lagen är orimlig.
– Att en person som skaffat arbete ändå utvisas strider helt mot lagens syfte. Det hade varit möjligt att göra en annan tolkning, säger han.
Sara befann sig på måndagen på sjukhus eftersom hon mådde för dåligt för att vara på Migrationsverkets förvar. Saras systerdotter berättar att hon känner stor stress inför utvisningen till sitt hemland, som är en av världens mer hårdföra diktaturer.
– Hon är rädd och gråter. För henne innebär det en dödsdom att överlämnas till polisen i hemlandet efter att ha sökt asyl i Sverige men fått avslag, säger systerdottern.
Sara har bott i Sverige i 13 år. Hon har tidigare fått avslag på två asylansökningar, dock utan att utvisningsbeslutet verkställdes.
I april förra året sökte hon arbets- och uppehållstillstånd men fick nej av Migrationsverket och senare Migrationsdomstolen. För att få arbets- och uppehållstillstånd krävs enligt utlänningslagen att man har haft en anställning i minst sex månader före sin ansökan.
Sara hade haft jobb hela tiden under de sex senaste månaderna men hos två olika arbetsgivare. Migrationsdomstolen tolkar lagen som att man ska ha haft en enda anställning och anser därför inte att Sara uppfyller lagens krav.
– Det står inte att man ska haft anställning, utan att man ska ha haft en anställning, säger Arvid Hessén, rådman på Migrationsdomstolen.
Är det en rimlig tolkning? Vad spelar det för roll om man har haft ett jobb eller två?
– Det är inte domstolens sak att avgöra om det är rimligt. Vi läser vad som står i lagen.
Sara överklagade Migrationsdomstolens dom men Migrationsöverdomstolen beviljade inte prövningstillstånd.