Annonssamarbete med Elite Hotels of Sweden

Upplev italienska Rivieran – under en dag

Drömmer du om en dag på den italienska Rivieran men har svårt att få ihop livspusslet? På det nyöppnade destinationshotellet Ad Astra by Elite upplever du känslan av italiensk lyx på hemmaplan. Välj ett av hotellets dagspaket som passar dina önskemål.

På piazzan är det inte mycket som skvallrar om att du befinner dig i Sverige.

På piazzan är det inte mycket som skvallrar om att du befinner dig i Sverige.

Foto: Elite Hotels of Sweden

Native2024-07-01 04:00
Detta är ett annonssamarbete.

Den som längtar efter Italien behöver inte åka långt. Slipp resan, ledighetsansökan och pusslandet i kalendern. Besök Ad Astra by Elite för en dag och stilla hungern efter det stövelformade landet.

Hotellet sticker ut med sitt genomtänkta och sofistikerade italienska koncept.  

– Våra gäster älskar att uppleva Italien hos oss. Vi får ofta höra att vi har lyckats skapa den rätta italienska känslan på hemmaplan. Ett extra uppskattat inslag är vår piazza som för tankarna till ett italienskt torg med sin vackra fontän och utomhusbar, säger Steffen Sander, hotelldirektör på Ad Astra by Elite.

I köken tilltagas givetvis italiensk mat och i glasen serveras allt från italienska viner och öler till härliga drinkar. Menyn är fullspäckad av italienska höjdpunkter. Varför inte njuta av utsökt grillad havsabborre eller den klassiska skaldjurspastan Frutti di mare? Efter middagen kan du skämma bort dig själv med glass från hotellets en egen gelatovagn som drivs av en av Sveriges bästa konditorer. 

undefined
Napolitansk pizza är ett måste på ett destinationshotell med italienskt tema.

Utomlandskänsla oavsett väder

På Ad Astra by Elite finns ett nybyggt 1000 kvadratmeter stort inom- och utomhusspa. Under soliga dagar kan du lata dig vid poolen och njuta av solens strålar. Regnar det kliver du ner i en av de 38-gradiga utomhuspoolerna.

Inomhusdelen bjuder på ytterligare en pool, hamam, ång- och torrbastu, kallkälla, fotbadsstation och upplevelseduschar. Oavsett väder finns det alltid något att njuta av på Ad Astra by Elite.

– Det spelar ingen roll vad det är för väder här. När det är kallare ute blir det magiskt med kontrasten mot det 38-gradiga vattnet i utomhuspoolen, säger Steffen Sander. 

undefined
Slappna av i spaet innan du utforskar resten av hotellets spännande nöjen.

Välj ett av hotellets lyxiga dagspaket

Ad Astra by Elite har flera olika dagspaket som passar dina olika smaker och behov. Bland några av paketen hittar du:

  • Lazy Sunny Spa & Lunch: Stanna dubbelt så länge och koppla av utan stress – här ingår sex timmars spaentré och lunch. Det bästa av allt: Maten kommer till dig så att du aldrig behöver lämna spaet. 
     
  • Weekend Spa Brunch Italiano: Dyk in i spaet och njut av lugnet. Avslappnad och återhämtad äter du sedan en imponerande italienska brunchbuffé med amerikanska inslag. 
     
  • Sunday Spa & Movie Afternoon: Andas ut i spaet och bege dig sen till hotellets alldeles egna biograf Isola d’Elba för att göra det bästa av två världar – se på film och äta pizza. Pizzan är självklart napolitansk och kommer direkt från hotellets vedeldade ugn. 
undefined
Det pampiga hotellet är helt nyrenoverat och har ett 1000 kvadratmeter stort nybyggt spa.

Du kommer garanterat återvända

Ad Astra by Elite har hela fem olika restauranger, biograf, biljard, shuffleboard, Champagne-karaoke, boulebanor och en italiensk piazza med bar utomhus. Här finns massor att göra och upptäcka. Varför inte komma tillbaka och sova över?

– Många som varit här över dagen åker hit igen och checkar in över natten. Det är helheten som gör att de vill återvända. Det finns så mycket att göra här och de vill utforska det de inte hunnit med, säger Steffen Sander.

Ad Astra by Elite

Vad? Nyöppnat destinationshotell med italiensk prägel och 1000 kvadratmeter spa. 

Var? Södertälje, vackert beläget precis vid natursköna Snäckviken.

Pris? Dagspaket med spa och mat från 595 kronor per person. 

Hur? Läs mer och boka ditt dagspaket här.

Hotellet har ett eget parkeringsgarage. 

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på UNT.