• lördag 6 februari 2016
  • Familjeannonser
  • Grannar
  • Lokusjobb
  • Lokus
  • Grannar
  • Uppsala Vimmel
  • Evenemangsguiden
  • Uppgång.se
Är jag på banan igen? Funbobloggen Funbobloggen
Vädersponsor:

Johanna Lundqvist

Johannas mode

Johanna Lundqvist bloggar om mode och trender och ger shoppingtips i stan.
Detta är en extern blogg utanför UNT:s utgivaransvar

Nosh and Chow

Under Fashion week dag 3 såg jag ut så här. Älsklingsbyxorna från MiH och hatten från H&M. Bilderna är från Deitas visning på Nosh and Chow.

Sista dagen

Sneak peek från från min sista dag på Fashion Week Stockholm. Häftigaste frisyrerna hittades på Caroline Kummelstedts modeller. Deitas på Nosh and Chow bjöd på goda drinkar och avslutningsvis kombinerade Ida Klamborn modevisning med live uppträdande. 

 

 

 

Fashion Week - dag 2

 

 

 

 

 

 

 

Höjdpunkterna bland dagens visningar är många. Carin Westers stövlar, Cheap Mondays badande modeller och Whyreds supernsygga kollektion är bara några! Imorn är det sista dagen på Fashion Week för den här gången. Jättetråkigt, men jag massor att visa er från dagarna som varit! Missa inte!

Fashion Week - Björn Borg

Egentligen kunde man redan ana när inbjudan kom att den här visningen skulle bjuda på något extra. Att dessutom plasen för visningen var Bergrummet på Skeppsholmen var ju något utöver det vanliga. Visningen var dataspelsinspirerad vilket man kunde förstå då inbjudan kom som ett i ett spelfodral, men att modellerna skulle se ut som dockor tagna direkt ur ett spel och spatsera ner för catwalken som robotar hade jag inte kunna föreställa mig! Det här var verkligen hur häftigt som helst och jag har svårt att se att någon annan visning under modeveckan kommer att slå denna spektakulära show!

 

Guldknappen

Om ni följer mig på instagram (@johannalundqvist_) har ni inte missat vad jag gjort i helgen. I Lördags gick Damernas Världs Guldknappen av stapeln på Grand hotel i Stockholm och i fredags var det genrep. Jag var med på scenen när det delades ut pris till vinnarna, iförd världens finaste klänning av Ida Stöstedt! En liten prinessdröm gick i uppfyllelse där! Ida var även den som vann läsarnas pris. Och guldknappen gick till Roland Hjort för Whyred.

Lugnet före...

Hur mycket fins som helst Backstage!

Efteråt var det mingel, godsaker och champagne. Och världens godaste chokladdrinkar! Har dock ingen aning om vad som var i mer än krossad choklad. Mums! Dessutom var Miss Li och Tomas Stenström på plats uppträdde och spelade musik.

Kvällens andra klädbyte. Inte lika fint som den tidigare drömmen, men lättare att röra sig i!

Jag vet faktiskt inte varför bilderna inte hamnar åt rätt håll, och jag förstår inte hur jag ska göra. Men ni får väl vicka lite på huvudet så länge!

 

 

 

 

Bloggare: Johanna Lundqvist
Bor: Uppsala, på fel sida av ån.
Sysselsätter sig med: Mode. Skriver, pluggar, bloggar, stylar, fotar och blir fotad.
Klär sig helst i: Gummistövlar och jeans
Är svag för: Jackor och skor
Favoritsäsong: Hösten
E-post: Johannasmode@gmail.com


Johannas mode på Instagram:

Instagram


redaktionella bloggar

Externa sportbloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Header Torget

Externa Kultur & Nöjesbloggar (omfattas inte av UNT:s utgivaransvar)

Fler bloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

Uppsalavimmel.se - bloggar

Stadsdelsbloggar (omfattas ej av UNT:s utgivaransvar)

senaste nytt unt.se